MAGAMRÓL

Abban hiszek, hogy a szervezetek és az egyén életében egyedi a változás módja, a siker pedig sokkal inkább függ a változtatási szándék erősségétől, a fejlesztő szakember egyéni érettségétől és a témában megszerezett eredményeitől, a kialakult bizalom és szeretet intenzitásától és attól a szigorú szerződéstől amely az eredmény iránti elköteleződés érdekében születik köztem és ügyfelem között.

Gazdasági és pedagógiai diplomámat értékesítői és vezetői tapasztalatok követték, melyek során üzleti tapasztalatot szereztem, és megismertem a szervezetekben zajló folyamatokat.

 

A coach képzés elvégzése előtt csoportvezetési gyakorlatra tettem szert, miközben trénerként és tanácsadóként dolgoztam. Az évek során mindezt egyéb metodikai végzettségekkel, és sajátélményű önismereti munkával egészítettem ki. Értékesítés vezetői és tréneri tapasztalataim felölelik a magyarországi pénzintézetek működését, szervezetfejlesztési munkáim során pedig jártasságot szereztem egyéb iparágak működésében, fejlesztési irányainak meghatározásában is.

Saját élményű önismereti munkám, valamint az általam vezetett life coaching folyamatokban megélt tapasztalataim során alakult ki fejlesztő szemléletem, melynek alapja a feltétel nélkül hitem abban, hogy álmaink, céljaink megvalósításához, nehéz és kilátástalannak tűnő helyzeteink megváltoztatásához, a megoldások megtalálásához bennünk van, azaz hogy megvan bennünk az erő!

Ma már olyan szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és coach vagyok, aki rendelkezik releváns vezetői tapasztalattal, csoportvezetési gyakorlattal, saját élményű önismereti munkával, és különböző fejlesztési módszerekben szerzett jártassággal. Közel 1700 általam tartott tréning nap és mintegy 400 óra általam vezetett coaching tapasztalatai gazdagítják bennem azt az erőt és szenvedélyt, amivel a hozzám forduló cégvezetők, felső és középvezetők, értékesítők kérdéseit, megoldásra váró helyzeteit fogadom. Hiszem, hogy mindannyiunk számára létezik az a tér, ahol a képességeinket a legoptimálisabban tudjuk kamatoztatni a vágyaink és a lehetőségeink fókuszában. Minden nap hálás vagyok azért, hogy ott lehetek abban a pillanatban, amikor ügyfelem találkozik a saját erejével és együtt örülünk a változásnak.

Mindenekfelett pedig elköteleztem magam arra, hogy hűségesen megélem a hivatásomban, eredményeimben, családi, baráti és egyéb emberi kapcsolataim minőségében mindazt, amit tanítok.

Németh Hajnalka