MEGOLDÁSORIENTÁLT COACHING

Mi a coaching?

 

"Életed egyedülálló dallamát egyre tisztábban fogod hallani magadban." (Kurt Tepperwein)

A coaching egy olyan fejlesztési program, melynek során a coach támogat téged abban, hogy feltáruljon a benned rejlő képesség, tudás, lehetőség és erő ahhoz, hogy a saját vágyaid és céljaid szerint tudjál teljes, örömteli életet élni, miközben karrieredben és emberi kapcsolataid minőségében kihozod magadból a legtöbbet.  

Ez a módszer képes lefedni a munka és a magánélet minden aspektusát, használja a pszichológiának és az üzleti tudományoknak azt az ismeretanyagát, amely az emberek, helyzetek változásaira, átalakulására vonatkozik. Az egyes élethelyzeteidre komplexen tekint rá, egy nagyobb horizonton át közelít a te saját körülményeidhez, szempontjaidhoz és stílusodhoz. Azon túl, hogy támogat meglátni és megérteni a fontos dolgokat, kész arra is, hogy megtanítsa neked azokat a készségeket, technikákat, amelyeket beépítve gondolkodásodba, cselekvéseidbe, kommunikációdba vagy a viselkedésedbe, önállóan leszel képes eredményeket elérni, harmóniát teremteni és megtartani az életedben.

 

Megoldásorientált Coaching szolgáltatásaim:

  • karrier coaching
  • vezetői coaching
  • szervezetfejlesztési coaching
  • life coaching
  • családi coaching
  • párkapcsolati coaching
  • értékesítési coaching

  

 Mi történik veled egy coaching folyamatban?

A közös lehetőségünk az, hogy találkozásunk alkalmával szimpatikusak leszünk egymásnak, megtaláljuk azt a témádat,aminek a mentén együttműködünk és mindketten elköteleződünk a közös munkára.
Az én felelősségem, hogy ez a fejlődési folyamat felépüljön, te pedig megismerd azt. A változás nem egyszeri aktus, hanem folyamat, éppen ezért jogod van közben úgy érezni, hogy nehéz, hogy nem bírod, hogy kilépnél, ilyenkor az én felelősségem, hogy megtartsalak. Ha eltökélten menni szeretnél, engedlek.
Szükséged lesz eszközökre, technikákra az új minőségek eléréséhez, ezek biztosítása és a használatuk megtanítása ugyancsak az én felelősségem.
A folyamatban fontos látnunk, hogy honnan indultunk, hol tartunk most, mi várható még, van- e valami, amin érdemes változtatnunk. Ezekről az értékelési pontokról is az én felelősségem gondoskodni.
A saját életed irányítása a te kezedben van. E fölött érzett felelősségedet nálad hagyom, és tiszteletben tartom.

Közös lehetőségünk együtt örülni, megünnepelni a sikereidet és a változás hozta, fenntartható eredményeidet.

 

Van kérdésed? Mit szeretnél most a legjobban?

Ha fenntartható eredményt akarsz elérni a témádban, jelentkezz egy díjtalan, tényfeltáró beszélgetésre, vagy hívj a +36 70 3927113 telefonszámon!